Friends with Benefits (2011)


Dylan & Jamie träffas via jobbet och kommer snart överens om att vara vänner med vissa förmåner. Men de båda märker att det blir komplicerat av att ha en fysiskt relation. De båda har föräldrar med dåliga relationer så de skyller sina parfobier på det istället för att försöka göra det bästa av situationen.

Jag blir arg av att Dylan & Jamie beter sig som envisa kära idioter där ingen tänker ge sig. Dylans dementa pappa är så underbar, en sådan förälder borde alla ha, även om han är lite dement. Att vara kär i sin bästa kompis skapar nog de där långa hållbara förhållandena, man får verkligen en relationskick av denna film.

I rollerna
Dylan - Justin Timberlake
Jamie - Mila Kunis
Lorna - Patricia Clarkson
Annie - Jenna Elfman
Parker - Bryan Greenberg

Min låtsasfru [Just go with it] (2011)


Danny är en plastikkirurg som får sin sekreterare Katherine att låtsas vara hans ex fru för att han ska lyckas vinna hjärtat på en yngre kvinna som han hoppas är hans drömkvinna. Men hur ska man ta sig ur alla lögner som man vävt in sitt förhållande i?

En typiskt romantisk komedi och man hinner inte se lång stund så har man tänkt ut hur den kommer sluta men om du har rätt får du se själv. En lättsam film när man behöver få skratta och tycka att vissa personer blir allt bra knasig av alla känslor.

I rollerna:

Danny - Adam Sandler
Katherine - Jennifer Aniston
Devlin - Nicole Kidman
Eddie - Nick Swardson
Palmer - Broocklyn Decker

4400
4400 personer har försvunnit under de senaste hundra åren, men helt plötsligt dyker alla upp samtidigt och de ser precis ut som de gjorde den dagen de försvann. Regeringen börjar med en kartläggning för att få veta var de har varit och vad de har varit med om.
Med tiden börjar alla återvändare att uppvisa märkliga krafter, bota-förgöra-förända nuet-förutse framtiden.
När det står klart att deras förmågor kan förändra världen, börjar en kamp om kontroll.
Vem kommer att forma mänsklighetens framtid?The Secret circle - Början på Säsong 1


Den här serien handlar om 16 åriga Cassie vars mamma plötsligt dör i en husbrand, efter det flyttar Cassie till California för tt bo med sin mormor i New Salem, den stad som hennes mamma flydde ifrån och vägrade återvända till. När Cassie börjar i sin nya skola så får hon sakta vetenskap om att hon och fem andra ungdomar är häxor och att de alla har ärvt det från sina föräldrar.

En tonårsserie där det hela tiden händer saker, vem försöker egentligen lura vem och vilka är onda och vilka är goda? En skön slötittar serie fast den lyckas få en att hoppa till i soffhörnet ibland.
Är det förutbestämt vem som ska vara tillsammans med vem? Jag väntar med spänning på fler avsnitt för jag börjar gilla denna serie mer och mer.

Karaktärer

Cassie Blake    -   Britt Robertson (Life unexpected, Scream 4)
Adam Conant   -  Thomas Dekker (Heroes, Allt för min syster)
Charles Meade  -  Gale Harold
Faye Chamberlain  -  Phoebe Tonkin (Home and away)
Diana Meade   -   Shelley Hennig (Våra bästa år)
Melissa Glaser   -   Jessica Parker Kennedy (Kaya, Valemont)
Jane Blake   -  Ashley Crow
Dawn Chamberlain   -   Natasha Henstridge
Nick Armstrong   -   Louis HunterStefan Tegenfalk

Vredens tid
En septembermorgon frontalkrockar två bilar på en glest trafikerad riksväg. Kollisionen är våldsam. Tioåriga Cecilia slungas ut genom rutan och är död innan hon slår i marken. Fem år senare får kriminalkommissarie Walter Gröhn ett förbryllande fall på sitt bord - en död taxichaufför och en förövare som inte har en aning om varför han begått brottet. Det första mordet följs av fler, alla lika brutala, och alla till synes lika oförklarliga. Tillsammans med den begåvade praktikanten Jonna de Brugge från Rikspolisstyrelsens särskilda utredningsenhet börjar Walter nysta i trådar som leder både bakåt i tiden och rakt in i det svenska rättssystemets hjärta. Sanningen de närmar sig är lika osannolik som fruktansvärd och när Walter fråntas fallet ställs allting på sin spets. Snart tvingas han in i ett spel med både sin egen och Jonnas framtid som insats.

Nirvana projektet

Den felande länken

Jag hade länge varit sugen på att läsa "Vredens tid" men eftersom det är en triologi så har jag väntat på att sista delen "Den felande länken" skulle komma ut.
Jag kan säga att jag inte blev besviken.
I rasktakt fortsatte jag läsa Nirvana projektet för att se vad som skulle hända med karaktärerna i boken och för att få lite svar på frågor som jag hade efter första boken.
Tredje boken gick fort att läsa för den var så spännande och jag hoppas Stefan Tegenfalk har tänkt skriva fler böcker för han är en riktigt duktig författare som kan få en bok från att vara spännade till ännu mer spännande.
Jag skriver inte ut vad del 2 & 3 handlar om utan det får ni läsa er till :)

Against the wall - Säsong 1

Abby Kowalski(Rachael Carpani) jobbar som polis i Chicago, hon är uppvuxen i en polis familj med tre bröder som så klart är poliser. Abbys närmsta kollega är höggravida Lina(Marisa Ramirez)
Den här serien handlar en hel del om Abbys krångliga kärleksliv och jag hoppas verkligen det kommer en säsong 2 för säsong 1 lämnade en med massor av frågor!

I rollerna
Abby Kowalski - Rachael Carpani
Sheila Kowalski - Kathy Baker
Lina Flores - Marisa Ramirez
Richie Kowalski - Brandon Quinn
Danny Mitchell - Chris J. Johnson
Mackie Phan - Mayko Nguyen
Brody - Andrew W Walker
Don Kowalski - Treat Williams

Rizzoli and Isles - Säsong 2
Jag har just sett klart säson 1 & 2 av Rizzoli & isles, efter ett avsnitt så var jag fast. En lättsam kriminalserie med en hel del komiska och romantiska inslag. 
Jane Rizzoli är kriminalare & Maura Isles är rättsläkare, så tillsammans letar de ledtrådar för att kunna sätta fast Bostons brottslingar.
Jane och Maura är varandras motsattser så det blir en del kulturkrockar, speciellt när Janes bror Tommy som har suttit i fängelse är inblandad.

I rollerna
Angie Harmon
Sasha Alexander
Lorraine Bracco

The Blind side (2010)Michael Oher(Quinton Aaron) är en hemlös tonåring som varken vet någonting om familjeliv eller om sport. En dag möter han Anne Tuohy(Sandra Bullock) som lever ett bekvämt liv i övre medelklassen, hon kan inte låta bli att försöka hjälpa Michael till en chans till någonting bättre än att gå omkring på gatorna.

En verklighets baserad film som berör, den visar att det faktiskt vore möjligt för världen att bli en bättre plats om de som har möjligt hjälper någon i sin närhet som behöver det. Öppna ditt hjärta för någon annan och den personen får en möjlighet att öppna sina ögon och få se världen som en bättre plats.

I rollerna
Michael Oher - Quinton Aaron
Anne Tuohy - Sandra Bullock
S.J. Tuohy - Jae Head
Collins Tuohy - Lily Collins
Coach Cotton - Ray McKinnon
Mrs. Boswell - Kim Dickens
Denise Oher - Adriane Lenox
Center stage turn it up (2008)

Kate Parker(Rachele Brooke Smith) har hela sitt liv drömt om att få gå på American Ballet Academy så när hon inte tar sig in får hon lära sig den hårda vägen att det inte räcker att vara en naturbegåvning. Kate vill inte berätta för sin lilla syster,Bella, att hon inte lyckades så hon låtsas som ingenting och får istället jobb på en hip-hop klubb och kan på så sätt få fortsätta syssla med hon älskar mest av allt - dansa.
Självklart är det med en rik tjej, Suzanne Von stroh(Sarah Jayne Jensen), som får allting hon vill bara för att hennes pappa har pengar, hon är även ute efter samma kille, Tommy(Kenny Wormald), som Kate Parker.
Vilken tjej ska Tommy välja, Suzanne som kan med pengar/makt ge han ett stort kliv framåt i danskariären eller Kate?


Detta är en dans/tjej film i min smak :) Det är både drama, romantik, dans, intriger och makt som är ihop blandat i en härlig röra. Ska Kate lyckas bli någonting mer än en dansande servitris?

I rollerna
Kate Parker - Rachele Brooke Smith
Tommy Anderson - Kenny Wormald
Suzanne Von Stroh - Sarah Jayne Jensen
Jonathan Reeves - Peter Gallagher
Cooper Nielson - Ethan Stiefel
Monica Strauss - Lucia Walters
Bella Parker - Nicole Munoz

RSS 2.0