ingen utställning :/

03.30 i natt började jag spy så väckte matten, hon tog ut mig så jag fick göra nr 1+2, sen fick jag lite mat ifall jag tomspydde, men jag fortsatte konstant i några timmar, sen lugnade det ner sig lite mellan 08.30-13.00 sen började det om ännu värre eller så har jag bara lärt mig att ta i från tårna.
Tillslut for matten och köpte godis åt mig, sparris, det var jätte gott, jag fick äta några men dom 2 sista svalde jag bara så fick kräkas upp dem i munnen några gånger och tugga om dem...
sen sprang jag runt och skällde, jagade/lekte med brorsan och sen var det bra.  
Varför fick jag inte sparris-godis med en gång? Matten tror att någonting hade fastnat i halsen och efter lite skrikande av mig så släppte det, dock lät det som om jag var i målbrottet, lite pinsamt men tur inga brudar var i närheten ;)
Nu ska jag sova för jag ska tydligen orka flytta till veckan.
-Nospussar-
//Bilbo

Vi berättar våran hemlis

Nu har matten sagt att vi får skriva och berätta våran hemlis, vi ska få ett litet syskon till hösten. De ska bli jätte roligt då får vi någon mer att leka och gosa med!!

Imorgon åker Matten och Bilbo på utställning, hussen och Freddie åker till "farmorr" och äter gott och pussas(F tycker verkligen om farmorr)

Nu ska vi slänga oss i soffan och se om vi får nå kvälls gotta
-nospussar-
//Freddie och Bilbo (Världens bästa blivande storebröder)


Goodis och lera

Idag har matten lovat att vi ska få äta massa goodis, okey då de var inte så hon sa, hon sa att dag blir det godis ätande för idag ska vi Träna träna och TRÄNA! Helt plötsligt lät det inte lika lyxigt men om det har varit som alla andra soliga dar så kommer vi nog få vara ute i timmar och mysa.
Morrfar har varit snäll och ställt ut en skinnsoffa som vi får mysa i på altanen, lyxigt va?

Igår borstade matten mig, hon tog bor hur mycke päls som hellst, trodde nästan jag skulle vara naken efteråt så direkt hon var klar gick ja och la mig i rabatten på mängder med små små löv och de täckte upp bra istället för den försvunna pälsen. Så det är dagens tips, känner ni er nakna eller rena efter ett bad eller borstning så rulla er på en plats med lite halvblöt jord, löv, gräs och lite pinna då känner sig er som förut igen. Dock kan det bli en och annan utskällning av Matten :/ Men det kan man ta!

-Nos pussar-
Bilbo

Utställningar - Bilbo

Resultat:
13-03-10 inoff Boden BiR,HP,Bis-R(5)
02-04-10 inoff Piteå   BiM,HP

Anmälda till:
17-04-10 inoff Boden
24-04-10 inoff Överkalix
15-05-10 Piteå nationella


Sen får vi se om vi trycker in någon mer inoffare och vad vi mer planerar in :)
Tipsa gärna om det är någon "viktig" utsällning som vi har missat.

-Nospussar-


2 april 2010 Inoff utställning Piteå

Först stod jag mot min kompis Oliver, då vann jag, sen fick jag stå mot min enormt söööta tjejkompis Kiltti då förlorade jag dock :/ Fast det var pga att jag inte riktigt sprang som jag brukar men jag var jätte jätte nöööödig!
Allting tog jätte lång tid, vi fick vänta och vänta och vänta så det var tur jag hade Kiltti, Oliver och Figge där som man kunde busa lite med...

Men bäst av allt var nog att mamma Skaidi kom och tittade på mig :) även farbror Loke och Gila var med, det var jätte länge sedan vi träffades så det var jätte kul, försökte sno lite ben av dom men då gnällde morsan och lät skit sur :/ Tycker hon ska vara stolt över att hennes son iaf fick en BIM rosett ;)

Matten å andra sidan hon köpte ett program,fick en lott på köpet som Jonna fick välja och hålla reda på, när de drog vem som vunnit letade de som galna efter lotten.. letade letade letade. Öppnade den och skrek, jag fattade inte vad som pågick men sen kom matten med ett jätte stooort påskägg.
Då hoppades jag verkligen att det skulle vara fyllt med gooodis åt mig, bara mig och lite åt brorsan, men icket, det var en kamera där i, som att matten blev stolt som en tupp, jag tog det med ro och vilade lite istället.

Min bästa kompis Figge som tävlade i valpklass 4-6 månader, han blev BIS 1a igen, han är en riktigt lite showkille och det känns lite coolt att jag är kompis med en sådan fin hund ;) tänk vilka fester och vad mycke brudar vi kan gå på i framtiden! -tass på den-

Vi har även bokat in fler utställningar och då har matten lovat att jag ska slippa vara såå nödig ;)

-Nospussar-

RSS 2.0