Ny badad *rynkar på nosen*

Idag råkade jag pinka brorsan på skallen, hans vita päls fick gula slingor ;)
Så nu ikväll fick hussen bada han, jag erbjöd mig att hjälpa till men fick inte :/ men sen hjälpte jag iaf till att torka brorsans päls och öron, jag använde tungan så han fortare ska lukta hund igen och inte äckligt schampo + balsam *rynkar på nosen*
Jag försökte även ta bort lite tovor som jag har "råkat" göra när jag biter i hans päls, men varken F eller husse gillade när jag försökte slita bort/slita isär tovorna så då gav jag upp och ides inte hjälpa till nå mer, de är ju ändå så otacksamma :/

PDOL i helgen, då ska jag ragga brudar ;) Så vi syns på stan i helgen.

-Nospussar-
                Bilbo

hjälp oss

Någon som kan komma och hjälpa oss? Matten är på det som kallas för jobb, och husse började nyss snacka om att vi ska bli tvungna att duscha, om någon ska göra det så är det Matten men helst inte hon heller. Någon som kan komma och hälsa på och få Husse på andra tankar?

-Nospussar-
Från 2 som inte vill lukta gott när vi ska på PDOL och ragga brudar i helgen ;)


Måste frysa om tassarnaSå här hittade man Bilbo liggandes, misstänker att han fryser om tassarna eftersom han har brett om dom, inte först gången detta hänt heller, han är allt en lustig filur ;))

Bus i hundsoffanBilbo: Kom hit så ska jag ge dig en omgång
Freddie: Kommer du närmare så biter jag dig


Bilbo: Men snälla kan vi bara leka en stund
Freddie: Nej, jag menar det jag vill inte!!


Bilbo: Snälla snälla snälla!!
Freddie: Nu är det allvar, jag sa NEJ, sluta tjata, nu biter jag dig!!


Bilbo tänker: Haha jag fick som jag ville iaf :) Leka!!
Freddie tänker: Nu biter jag han i benet så kanske han lämnar mig ifred sen!!
beklagning

Jag måste få beklaga mig över min lillebror *suck* Idag när matten var ut och vattnade några gröna saker på balkongen/altanen så passade lillebror på att smita in i sovrummet och försöka stjäla MINA filtar. Då var jag snabb som attan och försökte dra tillbaka dem i min bur, men hur lätt är det som 6 kilos kines att dra mot en 17,5 kilos finne,ja ungefär inte lätt alls så matten kom tillslut och la tillbaka MINA filtar i MIN bur så jag räknar det som att jag vann ;)

Nu sängen med matte, ska se fotboll och lyssna på bebisen i magen ;) -mys-

-Nos Pussar-
Freddie B


RSS 2.0