nu är alla 9½ stygnen borta



Idag tog matten bort de två sista stygnen så nu slipper jag tratten så nu ska jag sova sova sova, för när man minst anar det så får man tillbaka den :/
Men jag rekomenderar starkt att om ni nu råkar ut för tratten, så se till att få en genomskinlig, inte de som är "frostade" för då blir man som en häst med skygglappar.

-Nospussar-
 Freddie

puppisar

"min" kennel matte Anna-stina har fått puppisar på "tant" Kammi idag, igår kunde de se 2 hjärtan sa hon men nu har det iaf kommit 3 flickor och 1 pojke, åh vad kul med puppisar, de vill ju busa hur mycket som helst :) Dock säger matten att de är för små för att leka och bor för långt bort :/  Men hon har lovat att jag ska få se bilder på dem när de blir lite större, för man måste ju se vad man kanske får för blivande konkurenter i utställnings ringen ;)


Här sover jag i min "mormorsstol" :))

-Nospussar-
Skailos Bilbo


hundkompisar, träning + fotboll

Idag kom mina kompisar (Grus, Kiltti, Figge, Mannú, Oliver, Focus + deras mattor Jonna och Johanna) förbi för att ta med mig(Bilbo)och matten på promenad, det var jätte roligt men jag hade hellre varit lös så vi hade kunnat busa och bada ;)
Och när vi kom hem igen vem kommer inte och skäller på oss om inte blandrasen i mitt hus, jag blev jätte arg och skrek åt han men det var inte populärt av matten sen snackade våra mattor om att den hunden verkligen har "fri uppfostran"!?!

Sen fick jag följa på stan, men chi fick jag, jag fick sitta i bilen och vänta på matten men hon kompenserade det fint med att vi hämtade upp brorsan och drog på fotbollsmatch, mattens bror Robin spelade, så det var massa ungar, bollar och hundar där men vi skötte oss tydligen rätt bra, förutom när jag skrek på hundarna... (Oops,men jag kunde verkligen inte hålla mig varje gång, men iaf någon gång!?!)

Sen så träffade matten en annan matte som inte hade någon hund men hon hade två lappistikar hemma och hon tyckte att vi skulle komma och leka, hoppas hoppas hoppas. Jag längtar jätte massor!! :) Ska få börja läsa deras blogg oxå så jag ska snart få se bilder på flickorna ;) Men matten sa att om inte annat så kommer vi ses i juli i Sjulnäs på någon utställning. Så nu måste jag träna lite så  jag kan visa hur snygg jag är ;)

Freddie hälsar att han är sur för matten har pillat han på föredetta pungen, hon påstår att stygnen behöver tas så han slipper tratten men han verkar föredra tratten, fjant brorsan!! Nu ska vi se eurovision i sängen med matten, för det har hon lovat, så det så!(Matten har lovat nya bilder inom en snar framtid)

Massa nospussar
//Bilbo


Hemska veterinärer :/ & dumma matten

Jag har varit hos läkaren idag, matten sa ingenting men där hamnade vi, fick operera bort mina stora "bollar" som jag var såå stolt över(välutrustad liten kille) men nu har jag ful-tratt, är pumpad full med morfin och ska äta smärtstillande i flera dagar..
Men matten har iaf lovat att jag ska slippa brorsan så mycke som möjligt(han har blivit sååå dryg när han blev BIR-valp och kom hem med mer rosetter i helgen)

Veterinären berättade även för matten att hon hittade ett blåsljud på mitt hjärta så ska dit och undersöka det om några veckor :/ Matten blev ledsen och ville gråta så då fick jag trösta hon, fast det var mina "bollar" som skulle tas bort inte hennes. Lägger in en bild från förra sommaren för jag vill inte bli fotad när jag är så här trött!
-Nospussar-
Freddie the one and only



Piteå nationella 15/5-10



Så här såg jag ut när jag blev BIR-valp(några dar före min 9 månaders dag)
Fick en 1a och HP oxå, hoppas matten snart gör så jag har någonstans att hänga upp alla mina snygga rosetter ;)
-Nospussar-

lapat sol, spelat boll, kastat plastbit och agillity

Idag var det tydligen en ny träningsdag, jag har spelat fotboll och kastat freesbee? tror det heter så, det var iaf en plasttallrik, med små pojkarna Robin och Leo.. det var hur kul som helst men vad trött jag blev tillslut.

Sen tog matten fram massa konstiga saker, då fick man hoppa över och krypa i en tunnel, tunneln var roligast :) matten sa att jag inte får hoppa så högt innan jag vuxit klart(har hon tänkt att jag ska bli ännu större? möjligtvis starkare)

Nospussar/ Bilbo

Idag har jag varit hos Dante och softat ute medans människorna har varit ute och arbetat i värmen, jag var rätt nöjd med att äta lite ben istället, dock kom matten och hämtade mig så att jag skulle få hoppa lite hinder och träna på tunneln(agillity) som att det var kul, alltid kul när man är bättre än de andra två ;) Matten var jätte jätte glad och gav mig jätte gott godis, så nu snackar hon om att skaffa mer hinder men hon lovade iaf vila ikväll :)

Nospussar/Freddie

årets första dopp

Igår var jag ute hos Kiltti, Grus, Figge och Mannú för "träna", vi sprang runt och busade en hel massa, oj vad kul vi hade! Jag fick springa omkring i skogen och hitta massa godis och leksak(vi spårade tydligen)
Sen sprang vi ner mot vattnet och där plumsade jag i, sen hoppade jag i och simmade lite men ingen annan ville vara med så då sprang jag och försökte blöta ner dem i stället ;)
Tydligen har vi utsällning på lördag så vi tränade inför den sen hem för att sova lite middag, sen for vi ut och körde bil och då försökte jag bryta mig in i mattens godisväska, tuggade ett hål och tömde den, åh vad gott det var men sen blev hon iiiinte glad :/

Ses vi på lördag?
Nospussar
/Bilbo

RSS 2.0