Freddie(jag) myser på soffan



Idag har det regnat, och snart kommer vintern så matten har lärt mig att mysa ordentligt.
Jag sover oftast med huvudet på en kudde och vill gärna ha filt/täcke -MYS-

Jag höll på strypa brorsan

Voff och vift på svansen,
jag har precis tassat in genom dörren efter att ha få sprungit nästan lös på ängarna vid vattnet, som att det finns många platser det doftar sååå gott på *mm..*
Dock måste jag ha en låååång lina för matten och hussen påstår att jag inte hör någonting,
däremot så fick brorsan följa med idag men det höll på bli en liten olycka.

Jag hade långlinan(det var min tur,brorsan hade redan förbrukat sin tid) ja i alla fall så blev jag jätte busig och tok sprang sen tyckte jag att brorsan skulle leka med mig, men han fick ju inte så då sprang jag runt han och hoppade och lyckades då snurra linan runt skallen på Freddie.
Sen var jag på väg att tokspringa därifrån, men då stoppade matten mig för annars hade jag strypt brorsan, och det hade inte varit speciellt kul eftersom jag då inte har någon att leka med.
Så se upp där ute så ni inte stryper någon av misstag, jag har ju tidigare lyckas dra undan fötterna på både morrbror och matten, det gör tydligen ont, men när de ligger ner så brukar jag pussa på dem i mängder ;)

-Nospussar-
 BilboBus


Bilbo fyndar godisträd i skogen








Freddie nybadad


                   Bläää matten jag vill inte bli fotad efter bad



                               Freddie gör kines ögon ;P 

Nybadad klockan 5.30 på morgonen, då vill man inte bli fotad!!


Matten är trååååkig

Så säger skolbarn oxå säger matten men jag förstår inte varför de ska tycka det,
vi å andra sidan blev lovade i sommar när hon skulle vara borta och jobba mycke att till hösten skulle hon vara hemma med oss och att vi då skulle hitta på massa roliga saker.

Om det innebär lydnad, korta promenader, konstiga sovtider och enormt mycke soffliggande så visst, men vi trodde på skogspromenader, lekar, springa på ängarna, åka och hälsa på våra kompisar. Så vi är jätte besvikna, och matten skyller på "högt blodtryck och bebisen". Om det är en sådan hemsk bebis redan nu vad ska den då inte hitta på när den flyttar hem!?!

En flick valp det hade varit någonting istället, men det vill tydligen inte matten, inte nu iaf!! :/ 
 
Så nu ska vi skrika och hoppa i sofforna så hon i alla fall rör på huvudet, dock måste vi erkänna att vi tycker om allt kel och mysande :)

RSS 2.0