Balsamet D103

Jag blev rekomenderad av Lyckas ägare om att D serien är bra för Puffpälsen, när man väl står det är det jobbigt att hitta ett bra hundschampo, finns ju MÄNGDER med sorter.
Valde D103, Lycka kör med D102 och är nöjd, jag provade igår och jag blev NÖJD!!

Det var jätte bra för Freddies päls :) Så nu kanske man "ids" hålla hans päls lång när man slipper fixa och trixa med tovor flera gånger per dag. Vi får väll se hur det kommer gå i vinter, efter varje hundpromenad är det 2 hundar som ska torkas av och få bort snöklumpar på, en bebis som ska kläs av + att jag oxå existerar.
Får nog ansöka om hemtjänst, hade i och för sig varit bra med hemtjänst redan nu eftersom jag tycker det är tungt och jobbigt att få på/av stödstrumpor + knyta skor. 

//Matten + hundarna

Freddie & Bilbo bilder







Freddies presenter




En "docka", jag älskar min docka som jag har haft sen valp så nu har jag två  och det är ju bra om en skulle råka gå sönder, brorsan brukar bita sönder ALLA leksaker så jag låser in mina i min bur.
Sen så fick jag ett märgben som var mega gott, var med kycklingsmak *mums* det har jag oxå gömt i min bur för brorsan ska inte få smaka, fick även en godis påse men den glömde matten fota och jag får bara äta godis när jag tränar!! :/
Flaskan på bilden är ett nytt balsam, ville jag ha det? Vill jag bada? Njae helst inte, bara om jag fryser eller är riktigt skitig!!
-Nospussar-
Freddie

Grattis Freddie 4år



Idag blir familjens kronprins 4år :)
Tänk vad fort tiden går och vad mycke som hinner hända(bra och dåligt)

Snart kommer Morrmorr och Dante hit för kalas ;)

Massor med pussar och kramar till dig Freddie

//Matten Hussen och Bilbo-lillprins

Bilbo har varit och tittat på friidrott




Idag tog vi med oss pojkarna och kollade när "morrbror" Robin hade friidrottsdag i skolan,
dock innebar det "pistolskott" när löpgrenarna skulle sättas igång.
Bilbo brydde sig knappt, eller han blev jätte nyfiken på vad de var men visade absolut ingen rädsla, fast han brukar aldrig bry sig om ljud.
Freddie däremot som aldrig varit rädd på nyårsafton, han har gömt sig när det varit som värst men aldig reagerat som idag, han hade svansen mellan bena(första gången någonsin han har haft det) och han bara skakade konstant tills han fick gå därifrån.
Så vi ska tillbaka dit till helgen så han inte förknippar LF-arena med obehag eftersom vi brukar titta både på hockey och fotboll där.


Bilbo dissar sin soffa

Nu på morgonen så busade jag lite med mig själv i MIN soffa(jag har en egen skinn soffa) men helt plötsligt så blev den arg, nöp mig i tassen så jag var tvungen skrika och hoppa ner på golvet. Tål den inte lite bus lixom!?!
Så nu trängs jag med matten och Freddie i deras soffa...

Jag tycker inte det är shysst att bara nypa en i tassen så dära, man kan ju säga till först iaf. Jag brukar då nästan jämt skrika "nu ska jag bita dig i svansen" innan jag biter brorsan. 

Det är dålig på träningsfronten nu, vet inte om vi gått i ide eller, för matten hon bara vilar och vilar och gnäller över att hon inte orkar aktivera oss så mycke nu när hon är "högdräktig", men vi tycker hon svamlar, 1 timma i skogen lite nu och då är  väll inte mycke begärt?

-nospussar-
Bilbo - snart kung i soffan igen


Bertha/Polka på besök

Idag kom det en flicka och hälsade på oss, hon var 9 veckor, 5kg och ´jätte jätte kaxig.
Hon morrade och skällde allt vad hon kunde, gick inte att leka med hon iaf. men sööööt var hon ;)) riktigt söt, grov och med massa päls!!
Hon ska jag flirta med när hon blir äldre, brorsan(Freddie) var inte brydd, han muttrade någonting om finnar sen la han sig och sov i mattens famn istället för att lukta och spana in bruden!!!
Sen de tog bort bollarna så har han inte varit kul att ragga brudar med :/

Nospussar
Bilbo


Konstiga människor

Idag har jag varit på ett jätte konstigt ställe, det var massa djur och lukter och människor. Det satt ett djur i en väska och en sjöng vääärsta lååånga klagovisan(matten påstår att det var en katt) men jag har aldrig hört någon beklaga sig förut så vad vet jag.

Sen kom en tjej och ropade på mig, först kliade hon mig,sen höll matten fast mig och då stack den där tjejen mig i nacken. Cool som jag är så låtsades jag inte bry mig, sen försökte jag äta upp grejjen som hon stack mig med!! Sen åkte vi hem... Shit vad konstiga saker människor hittar på.

(Mattens anmärkning, det var vaccinering)

Sen skulle jag få umgås med Dante och Pondus, det innebar en lååång varm promenad där matten mest var sur för att jag ville lukta och slicka tikdofter+ skälla åt alla men till slut var jag snäll och gav upp så hon fick vinna...

Nospussar
Bílbo

RSS 2.0