Heartland säsong 5

Jag är fortfarande inte less på serien men det händer inte så mycke längre.

Äntligen efter så mycke hit och dit så är Amys & Tys förhållande påväg åt rätt håll. Jag har väntat hela säsongen att han ska fria, både efter flygolyckan och sen efter motorcykel olyckan men inte det och nu kommer han aldrig göra det, och Amy kommer fundera varför han inte gjorde det. Hon såg dock livrädd ut, som om ringen tänkte äta upp hon, men fy vilket dåligt slut på säsongen hoppas nu det blir en säsong 6 annars blir jag jätte besviken!!

Trodde den här säsongen skulle innebära att man skulle få se mer av Mallory nu när hon är äldre och att hon skulle få ha lite mer intriger och pojkproblem inte att hon mest beter sig som om hon är fem år, dock jätte tråkigt att hon flyttar iväg.

Ashley & Caleb vilken flopp, men det var lite dömt att dömma i och med att hon skulle börja skola, hade hon bott kvar så hade det nog kunnat fungera men hon ville nog ha någon som är med som henne. Caleb kunde ha fått synas mer han har sakta försvunnit mer och mer från serien och han var en frisk fläkt även om han är så trög.
Tim är så trög, att han ens provar dricka igen och att han inte kan vara mer civiliserad än han är och ha en vettig kontakt med Shane och hans mamma, han ska verkligen ha allt eller inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0