Hachiko - En vän för livet



Hunden Hachiko är en hemlös valp som irrar runt på en tågstation och mer eller mindre väljer sin husse.
Hachikos liv kretsar kring hans liv med sin husse och deras vänskap. En film som berör de flesta speciellt hund ägare, för det är det där speciella bandet som man vill ha med sin fyrbenta bästa vänn.
I grund och botten är filmen baserad på en sann historia.

Kommentarer
Postat av: anne-marie

en film som verkligen berör! så sorgligt när husse dör. Hachis återkommande besök i 10 års tid för att få träffa sin älskade husse. Min fråga: Förstod aldrig hunden att husse hade dött? kan en hund förstå det? - Det gnager verkligen inom mig att se denna stackars hund att dag efter dag hoppas att husse kommer att dyka upp;( Känns så sorgligt att uppleva att hans liv blev så begränsat p g a hans väntan och ett inre hopp.

2012-04-08 @ 18:07:49
Postat av: Anna Jakiya

anne-marie jag svarar här när du inte lämnade någon mail eller bloggadress. Nej hunden förstod inte att husse hade dött, han försvann ju bara, han kom aldrig tillbaka med tåget och dessutom är hundar vanedjur så för han var det självklart att vänta på husse.

Hundar har nog svårt att förstå döden men de kan känna saknad och är de väldigt fast vid sin ägare så kan de bli apatiska när de dör för de saknar ju sin livskamrat.

En väldigt fin och sorglig film!!

2012-04-09 @ 11:07:25
URL: http://jakiya.blogg.se/litteraturhyllan/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0