Denise Rudberg - Matilde



Efter första sidan så är jag fast, detta är verkligen en bok man sträck läser, riktigt bra chicklit.
Matilde har det gott ställt ekonomiskt, är nybliven 40, har två döttrar som hon står väldigt nära och är skild från deras pappa sedan några år tillbaka och de har en bra relation. Matilde har alltid drömt om att få skriva en roman och bestämmer sig för att säga upp sig från reklambyrån för att ta tag i bok skrivandet.

Men skrivandet går trögt och inte blev det bättre av att hon började dejta den framgångsrike Adrian från skrivar kursen. Men är han till någon hjälp när han inte ens själv har lyckats skriva klart någonting på länge, och vad är det med hans konstiga blick, är ryktet om att han tar droger sant?

Matildes barndomskompis och bästa kompis Tomas är nybliven singel och Matilde lyckas höra hur hans ex tycker att Tomas ska berätta någonting för "hon". Vem är "hon" och vad är det som Tomas döljer?

Denise Rudberg kan skriva böcker som man sträckläser och man blir så glad när man läser dem. Hon ger en ledtrådar om vad som kanske kommer hända och gör en nyfiken på hur boken kommer sluta. Man sitter och har så många egna ideér, blir det så här eller så här. Nyfikenheten gör att man inte kan sluta och när boken är slut så är man på bra humör.
Så är man ute efter en lättläst bok bok utan djup som man ändå inte kan lägga ifrån sig så är detta den boken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0