Serie avsnitt v6 Del1

2 broke girls S1x15
Max & Caroline är verkligen varandas motsattser, den här serien går verkligen ut på att man tar två motsatser och ser vad man kan göra. Men den visar att man lär sig olika saker oavsett uppväxt och att man kan alltid någonting som man kan hjälp andra med. En slötittar serie :)

How I met your mother S7x15
Ännu en slö tittar serie.. Det var ju bara om partyt hos Lily och Marshall, och visst de hände grejjer men ingentint relevant. Hoppas Lily får bebisen snart.

Pretty little liars S2x19
Äntligen nu händer det grejer och äntligen börjar flickornas mammor förstå, det kan bli rätt bra om fler står på deras sida och vet lite mer än att det ska vara dem mot "världen".
Lite otippat att Jason är halvbror till Spencer, deras pappa är verkligen en lömsk rackare.
Vad bra att Area har fått en liten hjälpreda ;) Jag hoppas det kan slå lite gnistor där.
Vad skönt att Hannah så fort blev rentvådd mot sin falska styvsyster, som att jag njöt när sanningen kom fram.


Jane by design S1x6
Blir hela tiden bättre och bättre men jag förstår inte varför Jane inte berättr att hon går skola, hon hinner ju ändå med jobbet. Men hon lever verkligen hela tiden på gränsen till att åka dit, hur många avsnitt ska hon stressa runt som en yr höna?


Unforgettable S1x14
Åh vilket spännande avsnitt, hur ska det gå? Kommer Carrie lyckas fånga han? Lite mer spänning än vanligt och det känns bättre när hon inte ska lyckas komma ihåg ALLT varenda avsnitt, blir för likt csi om man ska lyckas med allting med en gång hela tiden.


The voice(USA) S2x2
Så mycke bättre än det Svenska the voice!! Ska bli spännande att se om man gissar rätt även iår, dock kan jag gillar vissa artister som inte går vidare och total rata vissa som "juryn" älskar...

NCIS LA S3x14
Betydligt bättre än vanliga NCIS, men det skulle inte skada om huvudpersonerna fick lite mer eget liv, drama och romantik. Men det är skönt att slö titta på avslutande avsnitt.

Glee S3x12
Spanskt tema. Sue har verkligen spårat ur, ska skaffa barn nu? Hon som verkar hata alla.
Jag vill att Mercedes och Sam ska bli tillsammans igen, de går ju bara och trånar efter varandra.
Bra med ett avsnitt som inte fouserar på Rachel och Kurt & att dom ska sjunga utan gav lite plats åt andra i detta avsnitt, men handlingen runt omkring är nu bara teman och inge drama vilket är lite tråkigt.


New girl S1x12
Detta är nog det bästa avsnittet i den här serien, så jag är glad att jag inte gav upp om New girl, går ju rätt fort att slö titta på dessa korta avsnitt men nu vill jag helt klart se mer.

Switched at birth S1x16
Varför ska mormor Bonnie och dissa Bay? Tycker att hon behöver få ha någon som tar hennes parti och står på hennes sida för även om Bonnie ändrade sig i slutet så känner hon likadant och hon har fortfarande sårat Bay, det känns som om Bay blir mer och mer ensam.

One tree hill S9x5
Kris Kellers tjej måste ju bara vara inskriven i serien så att man ska ha något hatobjekt.
Var tusan är Nathan? Varför vill inte Clay ha hjälp?
Kunde inte Brooke hitta på en ordentlighämnd istället för att gå in och kasta sönder allting? Hatar Julian sig själv så mycke att han vill bli ihjäl slagen? Tänker han inte alls på Brooke och pojkarna länger utan har han totalt låst sig i vad han har gjort.
Har Haley totalt flippat? Ringa 112 för att Dan är i hennes hus?
Shit vilket avsnitt, det hände så mycke så man blev lämnad med så mycke frågor.


Suburgatory S1x13
Det är så förutsägbart att Tessa som är ny och "annorlunda" motför de populära i skolan så får hon en snygg populär kille(Scott) som andra oxå är ute efter. Och det värsta är att han verkar så fel för henne och hon gillar han ju inte egentligen utan ska bara ha han för att inte någon annan ska ha han.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0