Kristina Ohlsson - Tusenskönor



Ett äldre prästpar hittas skjutna i sin lägenhet vid Odenplan. Mannen verkar ha tagit livet av sin hustru och därefter sig själv. Ett avskedsbrev förklarar att han inte kunde fortsätta leva efter att hans dotter begått självmord, men var har deras andra dotter tagit vägen?

Inlåst i en lägenhet väntar Ali på besked. Han har flytt från ett brinnande Irak och hoppas på en ny framtid i Sverige. Det enda hans välgörare kräver är en enkel byteshandel och att han tiger om deras uppgörelse.

Alex Recht utredningsgrupp tar sig an prästparets dödsfall & en smitolycka, men hela tiden kommer det in fler och fler dödsfall och folk i de dödas vänskapskretsar verkar inte vara överens om hur saker och ting ligger till.

Den här boken nystade mer i utredningsgruppens privatliv så man fick räta ut några frågetecken och få en fördjupning vilket gör det mer spännande att läsa än när det är opersonligt och platt. Boken är lite tung vissa bitar, hade gärna kunnat flyta på mer, boken slutar med avslut överallt så jag har ingen aning om var bok tre ska ta vid och är faktiskt inte så nyfiken på den. Men jag ska läsa den, i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0