sett lite serier idag

HeartLand säsong 3
Detta fortsätter vara en jätte bra serie, men jag blir lite tokig av allt kärleks kaos fram och tillbaka fram och tillbaka,gör slut eller var tillsammans sluta med alla svartsjukedraman!!

Hart of Dixie s1 E12
Kan inte Zoe började dejta Wade? George och Lemon är så speciella, finns det folk som är så där?, Lemon måste ha varit en riktig mobbare i skolan som hon håller på.
Zoe får inte ens ha en tjej kompis utan blir utnyttjad men får se nu vad som händer på kärleksfronten.


Switch at Birth s1 E14
Daphne spelar verkligen på sin dövhet, kan inte alls förstå att Bay vill få en relation med sina riktiga föräldrar och ska även sno hennes kille? Tycker Daphne har haft sin chans och jag tycker verkligen inte om den här tjejen.
Det märks att det är Daphne som skulle ha vuxit upp till en riktig Brat för det är vad hon är medan Bay är den ensamma "förorts" tjejen.
Vad duktig Toby är på att sjunga och vad roligt att hans roll utveckas så ha inte bara ska hitta på dumheter.
Ja vad bra att Emmet lämnar sin mamma och flyttar in hos sin pappa istället, hon är en sådan häxa som inte accepterar folk som hör och är elak mot folk, som att hon får behandla folk som skit bara för att hon har ett handikapp.


Gossip Girl s5 E10
Åh vilket spännande avsnitt,äntligen Chuck & Blair igen om nu inte Chuck dog i bilolyckan?
Varför berättade Avy helt plötsligt och stack? Försvinner det där bara nu eller vad?
Jag hade hellre sett att det kom ut ordentligt i media att hon var en fejk och på något sätt så att hon inte kunde ljuga sig ur det.


Gossip Girl s5 E11
Vad hände? Varför är Blair så dum med Chuck, jag trodde olyckans skulle få dom att bli tillsamman på riktigt. Lite töntigt att Blair blir religiös helt plötsligt, men samtidigt så är det väll efter en olycka man kan få en total vändning, jag vill verkligen se dom bli tillsammans igen det händer mer i serien då.
Spännande om vem som ligger bakom olyckan, vem vill åt Nate?
Varför skyddar Rufus Avy? Och vem är den andra tjejen?


Gossip Girl s5 E12
Det är väldigt många som är ute efter att förstöra det kommande bröllopet, men Louies syster Beatrice förvånar mig faktiskt och det är lite komiskt att Dan & Serena låtsas dejtar varandra.
Ett lite händelselöst avsnitt men det blir nog spännande, om det blir ett bröllop eller om Chuck hinner få sin älskade innan dess eller måste han ställa sig upp och protestera i kyrkan?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0