Hans Koppel - Kommer aldrig mer igen

Början på boken var lite grötig med personer och händelser hit och dit men ganska fort började man få lite klarhet i vem som hade vilken roll.

Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och dotter i en villa utanför Helsingborg, deras förhållande hade hamnat på rätt spår igen efter att Ylva hade haft en kärleksaffär med en gift man.
Den här dagen när Ylva går till jobbet så säger hon att hon kanske ska gå ut med sina kollegor efter jobbet på ett glas vin men att ingenting är bestämt, när arbetsdagen är slut bestämmer sig Ylva för att åka hem till familjen istället. På vägen till bussen stannar en bil med några bekanta i, de erbjuder hon skjuts hem eftersom de har flyttat in bara några hus ifrån där Ylva bor.

Ylva kommer inte hem den kväll, hela natten är hon borta och när hon varit borta i 20 timmar ringer Mike polisen, så här länge borde inte Ylva vara borta, inte ens om hon skaffat sig en älskar för nog borde hon höra av sig, telefonen är inte ens igång. Mike blir så klart den polisen granskar och ingen förstår att Ylva är närmare än vad de tror och att hon hela tiden kan se dom genom den filmkameran som hennes kidnappare har satt upp på taket.

Där i mitten av boken så blev det riktigt spännande och man fick svårare och svårare att lägga den ifrån sig, man vill ju veta om Ylva lyckas ta sig ur sin ljudisolerade cell eller om hon skulle få se familjen gå vidare med sitt liv utan henne.

Jag hoppas på att få läsa någon mer bok av Hans Koppel, den här var en bra bok med seg start men riktigt bra avslutning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0