Camilla Läckberg - FyrvaktarenJag började läsa den här boken en gång tidigare men var nog less på Camilla Läckberg böckerna för tillfället eller så var det någon annan bok som lockade. Nu när Änglamakerskan ska läsas så ville jag passa på att läsa Fyrvaktaren först.
Den är skriven precis som Camilla alltid skriver, spännande men ger en utrymme för egna tankar kring allting som händer, lagom lätt/tung att läsa.

Annie flyr tillsammans med sin son Sam till den enda trygga platsen hon vet, den ö där hon har växt upp som i andras munnar kallas för Gastholmen. Annie har aldrig varit rädd för hon känner sig trygg med de som aldrig kan lämna ön, men vad flyr dom egentligen från?

Samtidigt har en man blivit sjuken i sin lägenhet, en mann som när det kommer till kritan väldigt få verkar känna och poliserna letar efter ledtrådar för att hitta Mats mördare men det blir av en ren slump som de får ett genombrott i utredningen.

Erica försöker hitta ett sätt att hjälpa Anna att orka leva efter bilolyckan, den olyckan där Ericas tvillingar fick akutförlösas och Annas pojk miste livet. Anna har hamnat i en djupdepression och inte ens hennes egna barn lyckas nå in i det mörker som hon sjunker allt djupare in i. Erica får råd från ett oväntat håll, kan detta verkligen hjälpa Anna tillbaka till verkligheten?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0