Serie avsnitt v7 #1

Det är så tydligt att det är många utfyllnads avsnitt som visas nu, så att de en kan bygga upp så det blir ett spännande slut eller så man få massa lyckliga slut när det blir säsongs avslutning. Det värsta är ju om dom lämnar säsongen spännande och sen får man inte se någon avslutningför det blev inge fortsättning, då känns det onödigt att ha följt den serien, man vill ju ha ett slut sen om man gillar det eller inte spelar mindre roll bara det är ett slut.

2 Broke girls S1x16
Bästa avsnittet hitils, flickorna kan behöva lite kärleks drama. Det var gulligt av Carolines pappa att skicka rosor till dom båda två, dock var doktorn en snygg idiot!!

How I met your mother S7x16
Var ett händelselöst avsnitt, ingen bebis ännu och jag hoppas verkligen inte att Robin kommer gifta sig.

Gossip girl S5x15
Blair är så söt som försöker få ihop Serena och Dan, hon verka vilja göra alla lyckliga just nu för att kompensera sin egna olycklighet för hon skulle inte välja Dan framför Chuck.
Georgina börjar verkligen spåra ut, hon passar inte som Gossip girl och hade hoppat man aldrig skull avslöja vem som var Gossip girl. Fast det kanske är så att hon inte är Gossip girl utan verkligen har "jobbat" för hon hela tiden.
Det är så spännande nu när den riktiga Charlie Rose är med och fått höra vad Ivy gjort, börjar bli tjorvigt för de som inte ser alla avsnitt.
Hoppas allting ordnar sig för Blair för hon har nu under en tid varit min favorit karaktär.


Hart of Dixie S1x14
George och Lemon passar bara bättre och bättre ihop!! Jag hoppas Zoe snart får bli kär och galen, det behövs lite mer romantik i hennes liv innan hon blir deprimerad. Lavon kommer nog alltid känna någonting för Lemon.

Pretty little liars S2x20
Vad mycke frågor man får, men inga svar och man vet ju aldrig vem som ljuger. Aria hade sådan tur att hon inte blev påkommen och äntligen lyckades inte  A. Vilken tur att Hannah och Spencer han hjälpa Caleb,  dom passar så bra ihop!!

Cougartown S3x1
Äntligen har det börjat om :) Snacka om knäpp serie som jag inte kan sluta se. Och vilken bra öppning på serien så där lagom till alla hjärtansdag!!

Glee S3x13
Ett romantiskt avsnitt även här, men egentligen ett rätt händelselöst avsnitt förutom för Rachel och Finn. Men seriöst dom ska väll inte gifta sig?

One tree hill S9x6
Kan inte Clay bli frisk? Vilken tur att Brooke råkade skvallra för Chris Keller om vad hans tjej Tara gör bakom hans rygg!! Annars hände väll egentligen inte mycke alls.

Jane by design S1x7
Även här ett utfyllnads avsnitt. Jag vet däremot inte vilken klädstil jag föredrar för Billy. Inte heller vilken kille jag vill se Jane med, ska bli spännande att se vad som händer!!

The river S1x3
Jag blev lite besviken, hade hoppats det skulle vara lite mer läskigt, men har då tänkt fortsätta följa denna serie.

Criminal minds S7x14
Äntligen får Hotchner lite romantik i sitt liv igen men man får inte se pojken så mycke längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0