The Walking dead säsong 2

Vilken spännande säsong, den började lite halv seg och blev nästan tråkig i några avsnitt men nu på slutet har det ju hänt hur mycke som helst, läs nu inte nå mer om du inte har sett hela säsong 2.

Att Sophia skulle vara en walker i ladan var som enda lösningen efter allt deras letande utan resultat, att det skulle finnas mängder med walkers i ladan var däremot lite oväntat.
Tråkigt att Dale dog och på det sättet jag hade nästan föredragit om Shane hade mördat han, sen att Shane tänkte döda Rick för att Lori kanske bär på hans barn är bara vrickat med tanke på den värld de lever i, sen i sin tur att Rick fick nog av Shane och mördade han, snacka om att bägaren rann över.

Carl har bara blivit värre och värre under denna säsong han lär sig ingenting och är gång på gång i onödiga situationer där han nästan dör. Det var hans fel att Dale dog och sen sköt han Shane-walkern.
Sen blir de helt hysteriska när de inte vet var Carl är, håll koll på eran son om ni bryr er om han. Men Lori verkar vara så speciell hon vet ju hur  Shane var så förstår inte att hon kan bli arg på Rick när han måste skjuta han för att själv överleva, vem älskar hon egentligen?

Fy vad hemskt att vara Andrea, springa och bli jagad av hur många walkers som helst, jag hade nog tagit ett skott i skallen än att försöka fortsätta springa och bli äten på. Vad blev hon räddad av för typ(kvinna) i skogen med "tama" walkers?  Var det ett fängelse man fick se där i slutet?

Obegaligt att alla är infekterade, så fort någon dör så blir de en walker. Lite dåligt säsongs avslutning, jag vill ha bra säsongsslut eftersom man aldrig vet om det blir någon mer säsong nu är ju The walking dead så populär så det lär bli en säsong 3 men man kan aldrig veta säkert och då vill jag ha ett slut.

I oktober 2012 börjar säsong 3 att sändas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0