Uppdatering om träningen

Bilbo:
Antidrag träningen har gått riktigt bra senaste veckan, även lyckats få kontakt med han trots hundar och katter :) -stolt-
Tunneln är det roligaste med agillity, vi har även tränat lite med smidighet (han har varit liiite klumpig vad det gäller att hoppa över de små hinder han fått prova tidigare) men nu går det betydligt bättre.
Inkallningen går väll lite si och så, han kommer rusande mot en för att springa förbi en, han har inte riktigt förstått uppgiften men det går bättre iaf :) Med tanke på att man bor i lägenhet har vi inte så många möjligheter att träna när vi är två och vi jämt jobbar i sommar.

Freddie:
Fotgåendet går jätte jätte bra, även utan koppel går det jätte bra -stolt-
Inkallningen har vi ju börjat om lite halft med sedan den gången han stack i skogen och man fick leta han och han inte ens förstod att han sprungit bort(vadå jag fick ju vara lös)  men nu när vi har kört inkallning har det gått jätte jätte bra.

Sedan kastreringen så har F blivit lugnare, verkar ha fått mindre tendens till att vilja smita(det kanske lurar i bakhuvudet ännu), han är lättare att kontakt träna med, han är INTE översexuell längre, tror inte ens att han är sexuell men han leker mer med andra hundar men "juckhundar" vill han inte vara med längre.


Någon med träningstips, ideér eller så, skriv en komentar :)

februari -10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0